Pui thailandez și Curry de tăiței
Reteta Thai pui și tăiței Curry este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 543 calorii. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, șalotă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Tăiței De Pui Cu Curry Thailandez, Supă De Tăiței De Pui Cu Curry Thailandez (Khao Soi), și Supă de tăiței cu Curry roșu Thailandez de 20 de Minute cu pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală medie cu apă la fierbere.
Adăugați tăiței și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare la foc mare.
Adăugați usturoiul și șalotele și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați pui, pastă de curry și jumătate din laptele de cocos. Se amestecă bine pentru a dizolva pasta și se fierbe până când lichidul este ușor redus, aproximativ 5 minute. Se amestecă laptele de cocos rămas, zahărul, sucul de lămâie, sosul de soia și sosul de pește, apoi se fierbe. Reduceți căldura și fierbeți până când lichidul este puțin mai gros, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Adăugați tăiței, aruncați pentru a acoperi și gătiți câteva minute până când este fierbinte, amestecând des.
Se toarnă amestecul într-un castron de servire.
Se presară cu ceapă verde, coriandru și busuioc.
Se servește cu pene de var.
* Găsiți în culoarul de alimente asiatice al magazinelor alimentare, pe piețele asiatice sau pe amazon.com. folosiți busuioc obișnuit dacă Thai nu este disponibil.