Pui Sufocat Și Tigaie Cu Fasole Verde
Această rețetă servește 27. Dacă 26 de cenți pe porție falls în bugetul dvs., pui sufocat & Green Bean Skillet ar putea fi un uimitor fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 59 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată condensată de supă de ciuperci, frunze de cimbru, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pui și fasole neagră verde chili orez Skillet, O Tigaie De Pui Sufocat, și Pui sufocat și tigaie Quinoa.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; capac. Gatiti 5-7 min. pe fiecare parte sau până la făcut (165F).
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați fasole, supă, apă și cimbru în tigaie; acoperiți. Gatiti 6 min., amestecând frecvent.
Întoarceți puiul în tigaie. Gatiti 1 min. sau până la cald. Sus cu brânză.