Pui Fajita Wrap

Reteta de pui Fajita Wrap ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 10 minute. Această rețetă servește 1. O porție conține 265 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de benzi de piper, oscar mayer sculptură bord rotisor piept de pui condimentat, ceapa slivered, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Nu în Kansas {: Avocado la grătar și friptură Fajita Wrap}, Banh-Mi Wrap: folie Vietnameză de porc la grătar cu morcovi murați și mentă, și Pui Fajita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati legumele in tigaie medie antiaderenta la foc mediu-mare 4 min. sau până la crocant-fraged; lingură într-o parte a tigaiei.
Adăugați puiul în cealaltă parte a tigaiei; gătiți 2 min. sau până când se încălzește, întorcându-se după 1 min.
Întindeți tortilla cu aioli; top cu pui, legume și brânză.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.