Pui De Susan
Puiul de susan este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 111 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de semințe de susan, cățel de usturoi, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Miere-degete de pui teriyaki cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre, Ton cu crustă de susan și Avocado cu tăiței Picante de dovlecei de susan, și Pui De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați primele 6 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pui. Acoperiți sau sigilați și răciți 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Filetați puiul pe frigarui și presărați semințe de susan. Aranjați frigarui pe o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci unsă ușor.
Se fierbe la 3 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 5 minute pe fiecare parte sau până se termină.