Pui De Primăvară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de primăvară. Această rețetă face 4 porții cu 1062 calorii, 86G de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, pui, tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este perfect pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou Distractiv De Primăvară, și Pui de primăvară cu o oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 425 F. set rack de la 425 la treimea inferioară a cuptorului. Într-un castron mic, amestecați untul, usturoiul tocat și ghimbirul ras.
Se usucă puiul. Frecați jumătate din unt sub piele și jumătate peste el. Condimentează pasărea liberal cu sare și piper.
Așezați pieptul de pui cu fața în sus pe un raft într-o tigaie. Împrăștiați ceapa, căței de usturoi, felii de ghimbir, ardei iute și tei în jurul păsării și adăugați 1/2 cană de apă în tigaie. Prăjiți timp de 30 de minute, până când sânul începe să se rumenească în pete. Întoarceți puiul și prăjiți-l timp de 20 de minute.
Întoarceți din nou pieptul de pui cu fața în sus și adăugați încă 1/2 cană de apă în tigaie. Reveniți la cuptor pentru încă 20 de minute sau până când ați terminat.
Înclinați puiul și scurgeți sucurile în tigaie.
Scoateți pasărea pe un platou de servire.
Scoateți raftul din tigaie și scoateți cât mai multă grăsime posibil.
Așezați tigaia pe plită la foc mare.
Adăugați bulionul de pui și gătiți, răzuind bucățile rumenite. Se amestecă sosul de pește asiatic.
Serviți puiul, trecând sosul pe lateral.