Pui De Primăvară

Pui De Primăvară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de primăvară. Această rețetă face 4 porții cu 1062 calorii, 86G de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, pui, tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este perfect pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou Distractiv De Primăvară, și Pui de primăvară cu o oală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 425 F. set rack de la 425 la treimea inferioară a cuptorului. Într-un castron mic, amestecați untul, usturoiul tocat și ghimbirul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se usucă puiul. Frecați jumătate din unt sub piele și jumătate peste el. Condimentează pasărea liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați pieptul de pui cu fața în sus pe un raft într-o tigaie. Împrăștiați ceapa, căței de usturoi, felii de ghimbir, ardei iute și tei în jurul păsării și adăugați 1/2 cană de apă în tigaie. Prăjiți timp de 30 de minute, până când sânul începe să se rumenească în pete. Întoarceți puiul și prăjiți-l timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Întoarceți din nou pieptul de pui cu fața în sus și adăugați încă 1/2 cană de apă în tigaie. Reveniți la cuptor pentru încă 20 de minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Înclinați puiul și scurgeți sucurile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți pasărea pe un platou de servire.
7
Scoateți raftul din tigaie și scoateți cât mai multă grăsime posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Așezați tigaia pe plită la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați bulionul de pui și gătiți, răzuind bucățile rumenite. Se amestecă sosul de pește asiatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
10
Serviți puiul, trecând sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista