Pui De Busuioc Cremos
Puiul de busuioc cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 445 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână vin, parmezan, paste penne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 57%. Încercați Pui De Busuioc Cremos, Pui De Busuioc Cremos, și Pui De Busuioc Extra Cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet. În punga de plastic pentru depozitarea alimentelor resigilabile, puneți pansamentul și puiul. Sac de etanșare; frigider 15 minute.
În tigaie de 12 inci, încălziți 1 lingură ulei vegetal la foc mediu-mic.
Scurgeți puiul, aruncând pansamentul.
Adăugați puiul în tigaie. Gatiti carnea de pui timp de 5 pana la 7 minute pe fiecare parte sau pana cand sucul de pui este limpede atunci cand se taie centrul celei mai groase parti (cel putin 165 untct F). Amestecați vinul; gătiți până când cea mai mare parte a vinului s-a evaporat. Se amestecă sosul de gătit, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Simmer neacoperit 4 până la 6 minute, amestecând ocazional, până la cald.
Serviți peste paste. Se acoperă cu busuioc și parmezan.