Pâinea lui Christine

Pâinea lui Christine
Christine's Meat Loaf este o rețetă fără lactate, cu 8 porții. Acest fel principal are 341 de calorii, 23 g de proteine și 22 g de grăsimi per porție. Pentru 1,46 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați sos pentru rumenire, carne de vită tocată, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 6 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Christine's Meat Loaf, Meat Loaf for One și Meat Loaf.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)
2
Amestecați carne de vită, curcan măcinat, cârnați italieni, supă de legume, ouă, pesmet, sos grătar, ketchup, muștar galben, usturoi, sos Worcestershire, sos pentru rumenire, sare condimentată și piper negru într-un castron, până se combină bine. Formați o pâine și puneți pâinea într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RumenireSos De Rumenire
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
1 Borcan (7 Uncii) Sau Cutie De Pastă De Tomate Organică1 Borcan (7 Uncii) Sau Cutie De Pastă De Tomate Organică
Supă De LegumeSupă De Legume
Muștar GalbenMuștar Galben
Turcia TerestrăTurcia Terestră
Sare CondimentatăSare Condimentată
Fripturi De Umăr De Porc Cu Os, Aproximativ 3 KilogrameFripturi De Umăr De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
6 Felii Mari De Prosciutto, Feliate Mediu-subțire (pentru împachetarea Burgerilor)6 Felii Mari De Prosciutto, Feliate Mediu-subțire (pentru împachetarea Burgerilor)
Cremă De Brânză VegetalăCremă De Brânză Vegetală
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Muștar Galben, OpționalMuștar Galben, Opțional
1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)
1 Felie (1 Uncie) De Brânză Elvețiană1 Felie (1 Uncie) De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Ascuțit Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Ascuțit Proaspăt Ras
Mere De Tartă Tăiate Felii Subțiri (aproximativ 5 Mari)Mere De Tartă Tăiate Felii Subțiri (aproximativ 5 Mari)
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjitura de carne se rumenește și nu mai este roz în interior, 60 până la 75 de minute. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a pâinii ar trebui să indice cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie (1 Uncie) De Brânză Elvețiană1 Felie (1 Uncie) De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)
4
Lăsați pâinea de carne să se odihnească timp de 10 minute înainte de a o tăia în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie (1 Uncie) De Brânză Elvețiană1 Felie (1 Uncie) De Brânză Elvețiană

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Cabernet Sauvignon și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Meatloaf. Friptura va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, precum un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Ai putea încerca NV Ruinart, Vin. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista