Pui De Arahide Thailandez

Pui De Arahide Thailandez
Thai pui de arahide ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 846 calorii, 30g de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă servește 4. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Cap la magazin și ridica toate scop făină, piper, piper cayenne, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui De Arahide Thailandez, Pui De Arahide Thailandez, și Pui De Arahide Thailandez.

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)Bomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)12 lingurițe de pudră de usturoizahăr brun ambalatzahăr brun ambalat0Bucăți de caramele Heath Bar1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cmdovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cm4pulpe de pui sau 4 -6 pulpe de pui, opțional îndepărtați pieleapulpe de pui sau 4 -6 pulpe de pui, opțional îndepărtați pielea4creveți și cu veneorez fiert fierbinte, pentru servireorez fiert fierbinte, pentru servire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt de arahide cremosunt de arahide cremos23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcoriandru proaspăt, tăiatcoriandru proaspăt, tăiat1Oreos dublu umplutghimbir proaspăt rasghimbir proaspăt ras12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocatusturoi, tocat1Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)2Bucăți de caramele Heath Barpastă de curry roșiepastă de curry roșie1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoțet de orez condimentatoțet de orez condimentat12 lingurițe de pudră de usturoiulei de susan prăjitulei de susan prăjit23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.lapte de nucă de cocos ușor neîndulcitlapte de nucă de cocos ușor neîndulcit23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este David și Nadia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista