Pui cu usturoi de var cu aragaz lent cu orez

Slow-aragaz var usturoi pui cu orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 164 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, frunze de cimbru, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz lent Chipotle-Lime pulpe de pui orez Jamaican și mazăre, Aragaz lent ghimbir-soia coaste scurte orez verde cu var, și Carne De Porc Filipineză Cu Aragaz Lent Cu Orez Prăjit Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul în aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția orezului și pătrunjelului.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore. În ultimele 15 minute de gătit, amestecați orezul.
Scoateți puiul din aragaz.
Așezați orezul gătit pe fiecare farfurie de servire. Sus cu pui. Puneți sucurile rămase peste pui.