Pui Cu Sos De Stridii
Oyster sos de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.29 pe portie. O porție conține 453 calorii, 25g de proteine, și 25g de grăsime. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, usturoi, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Cu Sos De Stridii, Sos De Stridii Pui Glazurat La Grătar, și Pui prăjit cu ciuperci și sos de stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați coapsele de pui într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Se condimentează cu sare și piper după gust și se coace în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 25 de minute.
Între timp, într-un castron mediu combinați sosul de stridii, usturoiul, zahărul și apa.
Se amestecă împreună și se gustă sosul; dacă nu este suficient de dulce, adăugați zahăr după gust.
După ce puiul s-a copt timp de 25 de minute, turnați sosul peste el și coaceți încă 20 de minute, sau până când puiul este gătit și sucurile curg limpede.