Pui Chutney Mango

Pui Chutney Mango
Mango Chutney Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 761 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, bulion de pui degresat cu grăsime, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Ingredientul Secret (Chutney De Mango): Chutney Dulce-Fierbinte-Pui La Grătar, chutney dulce de mango , cum se face chutney rapid de mango, și chutney de mango , cum să faci chutney ușor de mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați puiul în bucăți de aproximativ 2 inci. Puneți într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Întoarceți bucățile după cum este necesar până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați pudră de curry în tigaie și amestecați aproximativ 30 de secunde, apoi amestecați în chutney, ghimbir, suc de lămâie și bulion de pui. Împrăștiați mango peste pui. Acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când puiul este fraged când este străpuns, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Cu o lingură cu fante, transferați puiul într-un castron și păstrați-l la cald. Se fierbe sosul, neacoperit, la foc mare, amestecând pentru a preveni lipirea, până se reduce la aproximativ 1 1/4 căni, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Serviți amestecul de pui pe orez; adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista