Pui și tăiței de modă veche
Nevoie de un fel principal fără lactate? Puiul și tăiței de modă veche ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 381 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 280 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Un amestec de ulei vegetal, pui, blaturi de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 74%. Încercați Pui Homestyle de modă veche și tăiței, Plăcintă Cu Oală De Pui De Modă Veche, și Pui BBQ de modă veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, combinați puiul, țelina și blaturile lor, morcovul, ceapa și coaja și piperul.
Se toarnă bulionul și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți până când puiul este fraged și cade din os, aproximativ 45 de minute.
În timp ce puiul gătește, faceți tăiței. Într-un castron mare, combinați ouăle, apa, uleiul, sarea și suficientă făină pentru a face un aluat rigid.
Se strecoară stocul de pui, rezervând carne, țelină și morcovi. Trageți carnea din oase și întoarceți stocul încordat și carnea, țelina și morcovii în oală. Aduceți la fierbere. Faceți tăiței tăind aluatul dintr-o lingură înmuiată în bulion sau folosind foarfece sau degetele pentru a face tăiței mici, de dimensiuni de naut, și aruncându-le în apa clocotită. Când fidea se ridică la suprafață, se termină.