Pui și tăiței de modă veche

Pui și tăiței de modă veche
Nevoie de un fel principal fără lactate? Puiul și tăiței de modă veche ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 381 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 280 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Un amestec de ulei vegetal, pui, blaturi de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 74%. Încercați Pui Homestyle de modă veche și tăiței, Plăcintă Cu Oală De Pui De Modă Veche, și Pui BBQ de modă veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu, combinați puiul, țelina și blaturile lor, morcovul, ceapa și coaja și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă bulionul și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți până când puiul este fraged și cade din os, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
3
În timp ce puiul gătește, faceți tăiței. Într-un castron mare, combinați ouăle, apa, uleiul, sarea și suficientă făină pentru a face un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se strecoară stocul de pui, rezervând carne, țelină și morcovi. Trageți carnea din oase și întoarceți stocul încordat și carnea, țelina și morcovii în oală. Aduceți la fierbere. Faceți tăiței tăind aluatul dintr-o lingură înmuiată în bulion sau folosind foarfece sau degetele pentru a face tăiței mici, de dimensiuni de naut, și aruncându-le în apa clocotită. Când fidea se ridică la suprafață, se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista