Slow-aragaz Thai pui și creveți ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 587 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,08 USD pe porție. Un amestec de ceapă, creveți, amestec de sos de arahide thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul alb instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 25 de minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Thailandez cu aragaz lent PB2, Pui Thailandez Cu Aragaz Lent, și Pui Thailandez Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Puneți puiul în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați lapte de cocos. Se amestecă ambele plicuri de amestec de sos, morcovi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Amestec De Sos
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
4
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, încălziți apa până la fierbere în cratiță de 2 litri la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Se ia de pe foc și se amestecă orezul; acoperiți și lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când apa este absorbită. Puf de orez cu furculiță înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
6
Scoateți puiul din aragaz; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Adăugați creveți și mazăre la aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare.
Se amestecă 1/4 cană de sos din aragaz și amidonul de porumb într-un castron mic; se amestecă în amestec în aragaz.Acoperiți și gătiți 5 până la 10 minute, amestecând frecvent, până când creveții sunt roz și fermi și sosul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Între timp, scoateți puiul din oase; tocați grosolan puiul și reveniți la aragaz.
Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.