Pui și cârnați Jambalaya

Pui și cârnați Jambalaya
Reteta de pui și cârnați Jambalayan este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 569 calorii, 39G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, ceapă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Pui și cârnați Jambalaya, Cârnați Și Pui Jambalaya, și Pui și cârnați Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați făină, condimente Creole și cimbru în punga de cuptor Reynolds; se agită pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați punga în tigaie de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați pui, cârnați, roșii, orez, ardei gras și ceapă în punga cuptorului; întoarceți de mai multe ori pentru a acoperi ingredientele cu condimente. Aranjați ingredientele în strat uniform în pungă. Rabatați sacul deschizându-l de două ori pentru a-l ține deschis; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Bulion cu microunde într-un castron mediu sigur pentru microunde sau ceașcă de măsurare timp de aproximativ 2 minute la putere mare până când bulionul este foarte fierbinte. Se toarnă cu grijă sau se toarnă ambele ingrediente în punga cuptorului. Desfaceți cu atenție deschiderea sacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
PolonicPolonic
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Închideți geanta cu cravată din nailon.
7
Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus. Puneți capetele pungii în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Coaceți 30 până la 35 de minute, până când puiul citește 77° pe termometrul pentru carne și orezul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați să stea 5 minute. Tăiați cu atenție partea superioară a sacului deschis; Se amestecă cu racletă de cauciuc sau lingură.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
10
Garnisiți porțiile cu ceapă verde tocată și adăugați sos fierbinte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista