Prosciutto cu pere și rucola
Prosciutto cu pere și rucola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 175 de calorii , 1 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 62 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți sare și piper, prosciutto di parma, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare includ supă de castane și ciuperci sălbatice cu cremă de parmezan și pere , chutney/compot de curmale și pere cu mere și pere și cartofi dulci prăjiți la arțar .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pune rucola într-un castron. Para se taie in patru pe lungime si se scoate miezul.
Tăiați în sferturi și apoi din nou în jumătate. Se imbraca pera cu zeama de la 1/2 lamaie, frunze de cimbru, ulei de masline, sare si piper.
Puneți câteva frunze de verdeață îmbrăcată pe fiecare felie de prosciutto cu o felie de peră și rulați într-un mănunchi strâns.
Tăiați fiecare mănunchi în jumătate, pentru a face 16 bucăți.