Profiteroli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Profiterole. Această rețetă face 12 porții cu 280 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, zahăr granulat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Profiteroli, Profiteroli, și Profiteroli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune-l deoparte.
Încălziți untul, laptele, apa măsurată, zahărul și sarea într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când untul s-a topit și lichidul a ajuns la fierbere. Reduceți focul la minim, adăugați făina dintr-o dată și amestecați energic cu o lingură de lemn până se încorporează bine. Gatiti, amestecand continuu, pana cand aluatul arata stralucitor si se simte neted la atingere, iar pe fundul tigaiei s-a format o pelicula subtire, aproximativ 5 minute. (Aluatul va forma cu ușurință 1 bilă mare.)
Transferați aluatul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și lăsați-l să se răcească timp de 5 minute. Între timp, umpleți un castron mic cu apă și lăsați-l deoparte.Cu mixerul la viteză medie-mică, bateți ouăle câte 1, lăsând fiecare ou să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul, până când amestecul este neted, lipicios și lucios, aproximativ 4 până la 5 minute în total.
Transferați aluatul într-o pungă mare resigilabilă și tăiați aproximativ 3/4 inch dintr-un colț al pungii. Introduceți movile rotunde de 12 (2 inci lățime) pe foaia de copt pregătită, asigurându-vă că sunt la aproximativ 1 1/2 inci distanță. Scufundați degetul în vasul cu apă și neteziți vârful fiecărei movile.
Introduceți foaia de copt în cuptor, reduceți temperatura la 350 F și coaceți până când pufurile sunt maronii aurii, aerisite și complet uscate în interior, aproximativ 45 până la 50 de minute. (Nu deschideți ușa cuptorului până când nu au trecut cel puțin 45 de minute.)
Combinați smântâna, laptele, apa, pudra de cacao, siropul de porumb și sarea într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând până când pudra de cacao s-a dizolvat complet.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata, untul și vanilia. Se amestecă până când ciocolata s-a topit și sosul este neted; setat aside.To asamblați: când sunteți gata de servit, tăiați pufurile răcite pe jumătate orizontal.
Așezați o lingură de înghețată în jumătatea inferioară a fiecărui puf. Înlocuiți blaturile și stropiți cu cantitatea dorită de sos de ciocolată.