Printesa Castelul Bundt Tort

Printesa Castelul Bundt Tort
Printesa castel Bundt tort necesită aproximativ 2 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 308 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de mentă de pernă, lumânări betty crazy curl, amestec de tort betty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 19%. Încercați Printesa Castelul Bundt Tort, Tort Castel Prințesă, și Tort De Castel Prințesă De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°. ungeți generos și făinați ușor Nordic Ware Castle Bundt cake pan sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 36 până la 42 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 10 minute. Folosind un cuțit lung zimțată, tăiați tort chiar și cu partea de sus a tigaie, dacă este necesar. Întoarceți tigaia cu susul în jos pe raftul de răcire; scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Așezați tortul pe o farfurie de servire de 12 până la 15 inci, tavă sau bucată de carton acoperită cu folie. Țeavă glazură roz în jurul bazei tortului; așezați bomboane rotunde în 3 rânduri în jurul bazei în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Adăugați bomboane rotunde în partea de sus a castelului după cum doriți, atașând cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
GlazurăGlazură
7
Glazură de țeavă pentru a contura formele ferestrelor pe tort; acoperiți fiecare fereastră cu 1 bomboană în formă de banană. Împingeți 1 placă de bomboane, cu partea plată în sus, în tort la marginea de jos a fiecărei ferestre pentru a arăta ca pervazul ferestrei. Glazură de țeavă pentru a contura ușa, acoperișul și intrarea castelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
BomboaneBomboane
GlazurăGlazură
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
8
Puneți monetăriile în glazură la intrarea castelului pentru a arăta ca o pasarelă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
9
Adăugați gumă pe acoperiș pentru zona zoster. Completați fiecare turn cu lumânare. Depozitați ușor acoperit.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista