Prajituri pentru coroana de Craciun

Prajituri pentru coroana de Craciun
Biscuiții cu coroană de Crăciun necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 84 și costă 14 cenți per porție. O porție conține 135 de calorii , 1 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Dacă aveți lapte, colorant alimentar, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coroană de Crăciun vegetariană , Cringle Christmas Crack (The Best Christmas Crack Ever!) și Divine Christmas Candy Cane Cookies .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul de cofetarie până devine ușor și pufos. Bateți ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Topping Congelat Fără Lapte, Dezghețat, împărțit8 Uncii De Topping Congelat Fără Lapte, Dezghețat, împărțit
Flori Uscate De Lavandă, MăcinateFlori Uscate De Lavandă, Măcinate
Firimituri De Prăjituri Oreo Cu Conținut Redus De GrăsimiFirimituri De Prăjituri Oreo Cu Conținut Redus De Grăsimi
Pește Gumos și Viermi, OpționalPește Gumos și Viermi, Opțional
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 FrunzeSfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și crema de tartru; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Împărțiți în patru părți. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1-2 ore sau până când sunt ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Topping De înghețată Cu Fudge Fierbinte Fără Grăsimi1/2 Cană De Topping De înghețată Cu Fudge Fierbinte Fără Grăsimi
Stropi Pentru ToppingStropi Pentru Topping
3
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți o porție la 1/4 inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
4
Tăiați cu un 2-1/2-in înfăinat. tăietor rotund pentru prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Demarara Sau Zahăr Brun DeschisDemarara Sau Zahăr Brun Deschis
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ 1 Cană)1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ 1 Cană)
5
Puneți 1 inch una de alta pe foi de copt tapetate cu hârtie de copt; tăiați centrele folosind un 1-in înfăinat. tăietor rotund pentru prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Demarara Sau Zahăr Brun DeschisDemarara Sau Zahăr Brun Deschis
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Biți De Copt De Caramel (cum Ar Fi SKOR®)1 Cană De Biți De Copt De Caramel (cum Ar Fi SKOR®)
Carton De Sos De Afine-portocaleCarton De Sos De Afine-portocale
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ 1 Cană)1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ 1 Cană)
6
Coaceți la 375° timp de 8-10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește timp de 2 minute înainte de a se scoate pe rafturi pentru a se răci complet. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
7
Pentru glazură, într-un castron mare, combinați zahărul de cofetarie, shorteningul, aroma de arțar și suficient lapte pentru a obține consistența tupei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De ArțarAromă De Arțar
Fiecare Afine Proaspete, Zmeura, Mure Si Capsuni FeliateFiecare Afine Proaspete, Zmeura, Mure Si Capsuni Feliate
Pungi De Patiserie Sau Pungi Mici De Plastic ResigillabilePungi De Patiserie Sau Pungi Mici De Plastic Resigillabile
1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
8
Pune 3/4 cană de glazură într-un castron mic; nuanță cu colorant alimentar roșu. Nuanță verde glazură rămasă. Folosind un vârf cu stea nr. 13, puneți glazura verde peste prăjituri. Cu un vârf rotund #2 și glazură roșie, țeava se înclină pe coroane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Pungi De Patiserie Sau Pungi Mici De Plastic ResigillabilePungi De Patiserie Sau Pungi Mici De Plastic Resigillabile
Demarara Sau Zahăr Brun DeschisDemarara Sau Zahăr Brun Deschis
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții84
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista