O porție conține 250 de calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Prăjituri cu pâine de porumb de mazăre cu ochi negri cu smântână Jalapeimbroko, Prăjituri de porumb cu mazăre cu ochi negri cu smântână Jalapeno, și Prăjituri De Mazăre Cu Ochi Negri.
Instrucțiuni
1
Combinați smântâna și sosul adobo într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Adobo
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați fasolea într-un castron mediu; zdrobiți parțial fasolea cu o furculiță. Se amestecă pesmetul și următoarele 7 ingrediente (prin albus de ou). Cu mâinile făinoase, împărțiți amestecul de mazăre în 4 porții egale, modelând fiecare porție într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Albușuri De Ou
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați chiftele în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii si bine incalzite.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți din tigaie; acoperiți fiecare tort cu 1 lingură de brânză.