Porumb Piure De Cartofi

Porumb Piure De Cartofi
Nevoie de un garnitură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Piureul de porumb ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. Ziua Recunoștinței va fi și mai special cu această rețetă. 371 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Un amestec de sare, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 73%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Porumb Piure De Cartofi, Porumb Piure De Cartofi, și Piure de cartofi cu porumb și brânză.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați cartofii într-o oală mare, acoperiți cu apă rece și condimentați cu sare. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se scurge bine, apoi se răcește ușor. Întoarceți cartofii în oală și, folosind un masher, zdrobiți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Între timp, topiți untul în tigaie medie și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă ceapa și se sotează până devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați usturoiul și porumbul și sotati aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Adăugați smântâna și gătiți la foc mediu-mic timp de 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Adăugați porumbul sotat în piureul de cartofi și amestecați pentru a combina până când lichidul este complet absorbit. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista