Ponche-de-Creme din Trinidad (Punch cu cremă)
Ponche-de-Creme din Trinidad (Punch with Cream) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 895 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,12 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de rom, coajă de tei, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Încercați Ponche Creme, Ponche-Pumn De Afine Chilian, și Ponche Navide-Pumn Mexican De Fructe De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle și coaja de tei folosind un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase. Se toarnă treptat laptele condensat continuând să se amestece, apoi se toarnă laptele evaporat.
Se amestecă romul și amarul și se presară nucșoară.
Se transferă într-o sticlă și se răcește cel puțin 1 oră înainte de servire.
Se servește peste gheață zdrobită.