Plăcintă Cu Tigaie Cu Mere Cu Susul În Jos

Plăcintă Cu Tigaie Cu Mere Cu Susul În Jos
Plăcinta cu tigaie cu mere cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați concentrat de suc de mere, crustă de plăcintă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 58 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Cu Tigaie Cu Mere Cu Susul În Jos, Tort De Ananas Cu Susul În Jos, și Tort De Tigaie Cu Ananas Cu Susul În Jos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați untul, zahărul brun, scorțișoara, umplutura de plăcintă cu mere și merele feliate într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Auto-crescătoare, NecernutăFăină Auto-crescătoare, Necernută
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți o tigaie din fontă de 10 inci sau o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare și adăugați umplutura de plăcintă. Odată ce amestecul începe să baloneze, derulați crusta de plăcintă peste tigaie. Cu o lingură de lemn, împingeți marginile crustei în plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Tăiați fanta de abur în crustă și periați cu concentrat de suc de mere și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească cu 1 oră înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista