Plăcintă Cu Cremă De Banane

Plăcinta cu cremă de banane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă este nu atât de sănătos. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. O porție conține 403 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru o alternativă similară, dar mai sănătoasă, încercați Plăcintă Cu Sirop De Arțar. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la www.seriouseats.com are 2872 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian și fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați lingura de vanilie, lapte integral, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă Cu Cremă De Vanilie/Ciocolată / Nucă De Cocos / Budincă Cu Cremă De Banane, Plăcintă Cu Cremă De Banane, și Plăcintă Cu Cremă De Banane.
Instrucțiuni
Formați și răciți crusta de plăcintă. Udați suprafața unei tăvi de foi cu părțile laterale și tapetați-o cu folie de plastic, cu folie de plastic suplimentară la îndemână. Într-o cratiță mare, amestecați laptele, vanilia (păstăia și semințele dacă folosiți boabele de vanilie) și jumătate din zahăr. Pune deoparte. Într-un castron mare, amestecați ouăle, gălbenușurile și sarea până se luminează. Într-un castron separat, amestecați împreună zahărul rămas și amidonul de porumb, apoi adăugați la ouă, amestecând constant.
Bateți timp de două minute, până când amestecul de ouă este palid și pufos.
Puneți amestecul de lapte la foc mediu și aduceți-l doar la fierbere. Opriți focul și temperați amestecul de ouă cu amestecul de lapte fierbinte în patru adaosuri, amestecând constant în timp ce adăugați lichidul fierbinte în amestecul de ouă. Întoarceți amestecul în oală și bateți constant la foc mediu-mic până când începe să se îngroașe și să pulverizeze. Odată ce începe să pulverizeze, bateți încă două minute, apoi opriți focul și continuați să bateți în timp ce adăugați untul.
Bateți până când untul este complet topit și combinat, apoi turnați budinca în tava căptușită.
Întindeți-l uniform pentru a se răci, apoi acoperiți suprafața direct cu folie de plastic. Lăsați-l să ajungă la temperatura camerei, apoi transferați-l într-un recipient sigilat și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 425 buc.F. tapetați crusta de plăcintă răcită cu pergament sau folie și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată în acest scop).
Coaceți plăcinta timp de 15 minute, rotind la jumătate, apoi îndepărtați greutățile și căptușeala și coaceți pe raftul inferior până când fundul crustei devine maro auriu.
Scoateți din cuptor și lăsați coaja să se răcească complet.
Când este gata de asamblare, bateți budinca până devine netedă și suplă. Îndoiți frisca rece.
Întindeți o treime din budincă peste fundul crustei, apoi deasupra cu un strat de banane, apoi repetați, rezervând bananele pentru garnitură (nu faceți stratul superior banane, acestea vor deveni maro și inestetice). Se acoperă cu frișcă suplimentară și banane, feliate chiar înainte de servire.