Plăcintă Cu Cremă De Banane

Plăcintă Cu Cremă De Banane
Plăcinta cu cremă de banane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă este nu atât de sănătos. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. O porție conține 403 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru o alternativă similară, dar mai sănătoasă, încercați Plăcintă Cu Sirop De Arțar. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la www.seriouseats.com are 2872 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian și fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați lingura de vanilie, lapte integral, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă Cu Cremă De Vanilie/Ciocolată / Nucă De Cocos / Budincă Cu Cremă De Banane, Plăcintă Cu Cremă De Banane, și Plăcintă Cu Cremă De Banane.

Instrucțiuni

1
Formați și răciți crusta de plăcintă. Udați suprafața unei tăvi de foi cu părțile laterale și tapetați-o cu folie de plastic, cu folie de plastic suplimentară la îndemână. Într-o cratiță mare, amestecați laptele, vanilia (păstăia și semințele dacă folosiți boabele de vanilie) și jumătate din zahăr. Pune deoparte. Într-un castron mare, amestecați ouăle, gălbenușurile și sarea până se luminează. Într-un castron separat, amestecați împreună zahărul rămas și amidonul de porumb, apoi adăugați la ouă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți timp de două minute, până când amestecul de ouă este palid și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Puneți amestecul de lapte la foc mediu și aduceți-l doar la fierbere. Opriți focul și temperați amestecul de ouă cu amestecul de lapte fierbinte în patru adaosuri, amestecând constant în timp ce adăugați lichidul fierbinte în amestecul de ouă. Întoarceți amestecul în oală și bateți constant la foc mediu-mic până când începe să se îngroașe și să pulverizeze. Odată ce începe să pulverizeze, bateți încă două minute, apoi opriți focul și continuați să bateți în timp ce adăugați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Bateți până când untul este complet topit și combinat, apoi turnați budinca în tava căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Întindeți-l uniform pentru a se răci, apoi acoperiți suprafața direct cu folie de plastic. Lăsați-l să ajungă la temperatura camerei, apoi transferați-l într-un recipient sigilat și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Preîncălziți cuptorul la 425 buc.F. tapetați crusta de plăcintă răcită cu pergament sau folie și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată în acest scop).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți plăcinta timp de 15 minute, rotind la jumătate, apoi îndepărtați greutățile și căptușeala și coaceți pe raftul inferior până când fundul crustei devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor și lăsați coaja să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Când este gata de asamblare, bateți budinca până devine netedă și suplă. Îndoiți frisca rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Întindeți o treime din budincă peste fundul crustei, apoi deasupra cu un strat de banane, apoi repetați, rezervând bananele pentru garnitură (nu faceți stratul superior banane, acestea vor deveni maro și inestetice). Se acoperă cu frișcă suplimentară și banane, feliate chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
(carton Bloc)(carton Bloc)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista