Plăcintă Cu Ceapă Dulce
Placinta de ceapa dulce necesita aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 500 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Ceapă Dulce, Baie De Ceapă Dulce, și Plăcintă Cu Ceapă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aliniați o tigaie de tartă de 9 inci cu 1 bucatărustă; înțepați fundul crustei cu furculiță. Aliniați părțile laterale cu folie, adăugați greutăți de plăcintă (sau fasole uscată) și așezați-le pe raftul inferior al cuptorului.
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până se rumenesc.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Saut ceapa 10 minute sau până când este moale și translucid.
Puneți ceapa într-un castron mare și lăsați să se răcească.
Adăugați oul și următoarele 4 ingrediente; pliați împreună și turnați amestecul în crustă. Se acoperă cu slănină și se coace la 350 timp de 20 de minute sau doar până se fixează.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.