Plăcintă Cu Brânză Pădurea Neagră
Această rețetă face 20 de porții cu 131 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de topping cu bici rece, cremă de brânză philadelphia, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Brânză Cremă Din Pădurea Neagră, Mure, brânză albastră și salată de șuncă din Pădurea Neagră, și Rețetă de brânză la grătar cu șuncă din Pădurea Neagră și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până când este cremoasă. Adăugați treptat laptele, amestecând până se omogenizează bine.
Adăugați amestec de budincă uscată; bate la viteză mică 1 minut, oprindu-se pentru a răzui frecvent partea bolului. Bateți la viteză medie 30 de secunde.
Se întinde în crustă de plăcintă.
Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm. Puneți umplutura de plăcintă cu cireșe peste plăcintă chiar înainte de servire; se acoperă cu topping bătut.
Garnisiți cu ciocolată Semidulce de copt rasă, dacă doriți. Păstrați restul de plăcintă la frigider.