Plăcintă cu bezea cu lămâie și nucă de cocos prăjită
Plăcintă cu bezea cu lămâie și nucă de cocos prăjită ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 454 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură Cu Cremă De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, Cuiburi De Bezea De Nucă De Cocos Prăjite, și Plăcintă cu înghețată cu bezea de lămâie în crustă de Pecan prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, nuca de cocos și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Adăugați untul și tăiați-l, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Bateți gălbenușul de ou și 2 linguri de apă cu gheață într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați la procesor și amestecați până când amestecul începe să se aglomereze, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; se răcește 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece. Se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
Folie
5
Intindeti aluatul pe suprafata infainata la 13-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 10 inci. Îndoiți consola sub; crimp decorativ. Pierce crusta peste tot cu furculita; congela 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
7
Preîncălziți cuptorul la 375 F. crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
8
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Coaceți până când crusta este aurie palidă, cu aproximativ 15 minute mai mult. Se răcește complet pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță medie grea pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Bateți gălbenușurile, ouăle întregi, sucul de lămâie și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ouă
Gălbenuș De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți la foc mediu până când amestecul se îngroașă și începe să fiarbă în jurul marginilor, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați unt; bateți până se omogenizează. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se toarnă umplutura caldă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați cremă de tartru și 1 lingură de zahăr pudră și bateți până se formează vârfuri moi. Bateți zahărul rămas, câte 1 lingură, apoi bateți până se formează vârfuri lucioase rigide, aproximativ 7 minute. Îndoiți ușor 3/4 cană de nucă de cocos prăjită în bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Zahăr Pudră
Nucă De Cocos
Zahăr
3
Întindeți bezea de nucă de cocos peste umplutura caldă, acoperind complet, etanșând bezea pe marginile crustei și îngrămădind în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Coaceți plăcintă 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 275 F; coaceți cu 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Presărați restul de 1/4 cană de nucă de cocos prăjită peste plăcintă; continuați să coaceți până când bezea devine maro auriu deschis și setați când plăcinta este agitată ușor, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Transferați plăcinta în raft și răciți complet, aproximativ 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. La frigider neacoperit.)