Plăcintă Cu Bezea Cu Cireșe
Rețeta plăcintă cu bezea de cireșe ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de coajă de patiserie, umplutură de plăcintă cu cireșe, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cireșe, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Mușcături De Bezea De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți umplutura de plăcintă la foc mic. Între timp, într-un castron mare, bateți albușurile și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide.
Scoateți umplutura de plăcintă de pe foc; se amestecă extractul.
Se toarnă în coajă de patiserie.
Întindeți bezea peste umplutura fierbinte, sigilând marginile până la crustă.
Se coace la 350 la 15 minute sau până când bezea se rumeneste. Se răcește pe o grătar timp de 1 oră. Se răcește cel puțin 3 ore înainte de servire. Puneți la frigider resturile.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Capitolul 24 incendiază și inundă focul Pinot Noir cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir]()
Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir
Un studiu în terrior într-un singur cuvânt, foc. Este mai fructat decât omologii săi, cu mirosuri de cireșe, zmeură, cedru și podea de pădure. O componentă tanică a texturii încinge vinul în timp ce servește drept trambulină, menținându-l tonifiat și elegant.