Plăcintă Consistentă Cu Oală De Pui Fără Gluten
Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 180 de calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți amidon de porumb, ou, amestec și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Într-o cratiță de 3 litri, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă legumele, puiul, bulionul de pui, sarea și cimbru; se încălzește până la fierbere. Într-un castron mic, amestecați 3/4 cană de lapte și amidonul de porumb cu sârmă până se omogenizează; se amestecă în amestecul de pui.
Se încălzește doar la fierbere.
Se toarnă în caserola unsă de 2 litri.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de topping, cu excepția pătrunjelului cu furculița, până se omogenizează. Picătură topping amestec de linguri mici peste amestec de pui.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul toppingului iese curată.