Pizzaiola De Vițel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzaiolan de vițel. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 519 calorii, 21g de proteine, și 42G de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 2,66 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sos worcestershire, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Steak Pizzaiola, Chiftele a la Pizzaiola, și Chiftele a la Pizzaiola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți feliile de vițel până când sunt foarte subțiri - îndepărtați tendonul din lateral dacă carnea.
Puneți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie încălzită, adăugați feliile de vițel condimentate cu sare și piper și apoi reduceți focul sub tigaie și prăjiți ușor pe ambele părți.
Puneți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie separată pe foc și adăugați usturoiul, prăjiți ușor și apoi adăugați roșiile. Condimentează cu sare și piper și adaugă oregano. Reduceți căldura și gătiți încet câteva minute.
Adăugați sucurile de carne în sosul de roșii și sosul Worcestershire.
Așezați o felie de brânză mozzarella pe fiecare felie de vițel și folosind o lingură perforată așezați roșiile și o parte din sos peste vițel. Acoperiți și lăsați să fiarbă 5 minute.
Așezați sosul rămas printr-o sită.
Așezați vițelul pe un vas de servire și pudrați puternic cu parmezan și puneți-l sub broiler timp de 2 minute pentru a se rumeni.
Serviți sosul separat într-o barcă de sos.