Piersici și smântână arse
Piersicile și smântâna arse ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 465 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Cap la magazin și ridica canistra frisca, unt, piersici, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Piersici la grătar + piersici și înghețată, Lemn Concediat Picior De Miel, și Wok-A Tras Okra Sambal.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați unt, topiți și adăugați piersici, apoi condimentați-le cu scorțișoară. Întoarceți focul la mediu-înalt și gătiți piersicile 3 minute, apoi adăugați zahăr și topiți în unt și piersici. Trageți tigaia de pe aragaz, adăugați whisky, întoarceți tigaia la aragaz și înclinați tigaia pentru a seta tigaia în flăcări sau setați focul cu un chibrit de bucătărie. Când flacăra se stinge, scoateți niște înghețată în vase, acoperiți cu piersici și frișcă și serviți.