Piept de rață Muscovy ars cu sos de muștar dulce de piper negru și mămăligă moale Mascarpone cu sparanghel și praz

Piept de rață Muscovy ars cu sos de muștar dulce de piper negru și mămăligă moale Mascarpone cu sparanghel și praz
Piept de rață Muscovy ars cu sos de muștar dulce de piper negru și mămăligă moale Mascarpone cu sparanghel și praz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 777 calorii, 52G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,61 USD pe porție. Un amestec de mascarpone, piper, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Sânii De Rață Muscovy Cu Orez Negru, Piept de rață ars cu sos de smochine, și Piept de rață ars cu sos de tigaie de mure.

Instrucțiuni

1
Combinați muștarul, mierea, piperul negru, cimbrul într-un bol mediu și condimentați cu sare. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare până la fumat. Condimentează fiecare sân cu sare și piper după gust. Scor pielea cu un cuțit și sear piept, piele-side în jos, până la maro auriu și grăsime a prestate, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Îndepărtați cea mai mare parte a grăsimii, întoarceți sânii și puneți-i în cuptor și gătiți timp de 10 până la 12 minute pentru o coacere medie rară, îndepărtați rața și periați liberal cu glazura de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Lăsați rața să se odihnească timp de 10 minute, feliați fiecare sân pe părtinire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați prazul și gătiți până când este foarte moale, adăugați sparanghelul, condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Puneți apa într-o cratiță mare cu 2 linguri de sare și dați la fiert. Bateți încet polenta, gătiți timp de 25 până la 30 de minute, amestecând la fiecare câteva minute cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Scoateți polenta de pe foc, bateți amestecul de mascarpone, Manchego și praz/sparanghel, condimentați cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
MascarponeMascarpone
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Brânză ManchegoBrânză Manchego
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista