Picadillo Con Carne de Res (cartofi și carne de vită)

Picadillo Con Carne de Res (cartofi și carne de vită)
Picadillo Con Carne de Res (Hash de cartofi și carne de vită) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 195 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie. Dacă aveți cilantro, rotund măcinat, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Picadillo Con Carne de Res (cartofi și carne de vită), Chorizo și carne de vită Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), și Curățați Consumul De Chili Con Carne (Instant Pot).

Instrucțiuni

1
Așezați cuburile de cartofi într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti timp de 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scurgeți și puneți cuburile de cartofi deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Gatiti carnea, ceapa, ardeiul gras si usturoiul in tigaie la foc mediu pana se rumeneste, amestecand sa se rumeneasca. Se amestecă cubulețe de cartofi, Tamarind pur, cilantro tocat, chimen, sare și piper. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când se încălzește bine, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
TamarindTamarind
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se servește cu sos de tamarind picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista