Phyllo stridii clare cu Remoulade

Phyllo stridii clare cu Remoulade
Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, arpagic, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Stridii prajite cu R picant, Stridii prăjite cu sos de roșii-Remoulade, și Crisp Phyllo-topped somon oală plăcintă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți coaja din ou și tăiați-o sau treceți-o prin găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Bateți creme fraiche pe vârfuri medii și adăugați oul, arpagicul, caperele și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper, după gust. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creme FraicheCreme Fraiche
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
1
Se amestecă apa în făina de tempura și se dă la frigider. Scoateți stridiile și lăsați-le deoparte. Rezervați jumătate din cochilii pentru prezentare și curățați-le. Pe o suprafață de lucru curată, așezați fileul mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Încălziți uleiul vegetal într-o oală de dimensiuni medii la 350 de grade F. (Pentru a verifica fără termometru, aruncați o cantitate mică de aluat tempura în ulei-ar trebui să sfârâie să se ridice rapid la suprafață.) Reglați arzătorul pentru a menține temperatura constantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Lucrând cu 1 stridie la un moment dat, dragați în făină, înmuiați în amestecul de tempura și apoi rotiți-vă în fileul mărunțit pentru a acoperi complet. Prăjiți stridiile, întorcându-le ocazional cu o furculiță, până se rumenesc ușor. Folosind o lingură cu fante, transferați-le pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Pe o tavă suficient de mare pentru a găzdui toate stridiile, formați un pat de sare de rocă, boabe de piper și alge marine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Sare De RocăSare De Rocă
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Alge MarineAlge Marine
5
Așezați cojile curățate pe tavă, lingurați o păpușă de remouladă în fiecare și acoperiți cu o stridie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RemouladeRemoulade
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista