Perfect Homar Bisque

Perfect Homar Bisque
Nevoie de un supă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă? Perfect homar Bisque ar putea fi o rețetă remarcabilă pentru a încerca. Această rețetă servește 6 și costă 2,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 183 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 110 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați țelină, ciuperci, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Homar aburit cu sos de ierburi și biscuiți de homar, Homar Bisque, și Homar Bisque pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ciupercile, ceapa, țelina și morcovul. Gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă bulionul de pui și se condimentează cu sare și piper cayenne. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se toarnă amestecul de legume și bulion în recipientul unui blender și se adaugă 1/4 cană din carnea de homar. Acoperiți și procesați până se omogenizează. Întoarceți-vă în cratiță și amestecați vinul alb jumătate și jumătate și restul de carne de homar. Gatiti la foc mic, amestecand frecvent pana se ingroasa, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Domaine Louis Michel et Fils Chablis. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Louis Michel et Fils Chablis
Louis Michel et Fils Chablis
Acest Chablis dezvăluie note de fructe albe, cum ar fi piersica, și are o structură minerală persistentă. În gură, o senzație de piatră care este atât de tipică pentru Chablis face din acesta un vin rotund și pur.Se serveste intre 53-57 buc. F. Acest vin trebuie aerisit sau decantat inainte de degustare.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista