Pere Asiatice cu Kumquats Braconat cu vanilie
Perele Asiatice cu Kumquats Braconat cu vanilie sunt un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 223 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați kumquats, suc de lămâie, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere Asiatice Braconate Cu Miere, Pere braconate și înghețată Vanillan, și Pere pocate în vin roșu cu sos de cremă de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răzuiți semințele din boabele de vanilie în apă cu suc de lămâie într-o cratiță mică și grea, apoi adăugați păstăi, zahăr și un vârf de sare. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi se fierbe 3 minute.
Adăugați kumquats și fierbeți, acoperite, până când încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Puneți perele într-un castron rezistent la căldură.
Se toarnă kumquats și sirop peste pere și se aruncă ușor, apoi se răcește.
Fructe de răcire, acoperite, cel puțin 2 ore.
Fructele pot fi răcite până la 1 zi.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.