Pene De Cartofi Coapte Cu Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pene de cartofi coapte cu usturoi. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 220 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Pene De Cartofi Cu Usturoi La Cuptor, Usturoi La Cuptor Parmezan Pene De Cartofi, și Usturoi La Cuptor Parmezan Pene De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.frecați cartofii și uscați-i. Tăiați cu grijă fiecare în 16 pene subțiri.
Așezați pene într-un castron mare.
Se toarnă ulei de măsline peste cartofi.
Adăugați sare, piper, usturoi și rozmarin și aruncați pentru a acoperi.
Așezați parmezanul într-un castron mare; pune deoparte.
Aranjați cartofii într-un strat plat pe 2 foi mari de copt cu margini.
Coaceți, rotind o dată sau de două ori, până se rumenesc ușor și se înmoaie în centru, aproximativ 30 de minute.
Scoateți cartofii din cuptor și aruncați imediat cu parmezan într-un castron până când sunt acoperiți.