Pește Harissa Cu Salată De Morcovi, Mentă Și Ceapă De Primăvară
O porție conține 174 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Dacă $1.15 pe portie se încadrează în bugetul dvs., peștele Harissa cu morcov, mentă și salată de ceapă de primăvară ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, suc de lămâie, pastă de harissa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește aburit cu ghimbir și ceapă de primăvară, Supă de mazăre, mentă și ceapă de primăvară cu biscuiți cu parmezan, și Harissa-Friptură Frecată Și Salată De Morcovi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.