Pește În Bulion De Legume
Peștele din bulionul de legume este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 226 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, busuioc, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bulion De Pește, Bulion De Pește Adriatic, și Pește pocat cu ghimbir și bulion de susan.
Instrucțiuni
Combinați Roșia, ceapa, feniculul, usturoiul, vinul alb, oțetul, busuiocul și pătrunjelul într-o cratiță.
Tăiați vârfurile sparanghelului (aproximativ 8 cm/3 in) și rezervați; tăiați tulpinile pe un unghi în lungimi de 4 cm (1 in) și adăugați-le în tigaie.
Adăugați apă pentru a acoperi generos și condimentați cu sare, piper negru și fulgi de ardei roșu. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe timp de 15 minute. Gustați și reglați condimentul. Condimentați peștele pe ambele părți cu sare și piper și dragați în făină. Scuturați excesul.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare.
Adăugați peștele și căutați să se rumenească pe ambele părți.
Adăugați suficient bulion de legume (inclusiv toate legumele) pentru a acoperi abia peștele.
Adăugați vârfurile de sparanghel rezervate în tigaie cu peștele, acoperiți și fierbeți ușor timp de 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, până la fiert, încă aproximativ 2 minute. Puneți peștele în boluri puțin adânci și lingurați legumele și bulionul.
Stropiți cu ulei de măsline.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio