Patru mamaliga brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 766 calorii, 36g de proteine, și 45g de grăsime per portie. Un amestec de făină de porumb grosieră, brânză topită din lapte de vacă, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Trei Mamaliga Brânză, Mămăligă Cremoasă Cu Două Brânzeturi, și Mămăligă Cu Brânză Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți bulionul de pui și 1 1/2 căni de apă la fiert într-o oală. Reduceți căldura la foc mic și amestecați treptat în făina de porumb. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 30-35 de minute (polenta ar trebui sa fie inca suficient de subtire pentru a turna). Se amestecă untul, pătrunjelul, nucșoara și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoi
3
Ungeți un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se toarnă un sfert din mămăligă și se acoperă cu 1 fel de brânză tăiată cubulețe la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
5
Adăugați încă un sfert din mămăligă urmată de o altă brânză tăiată cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6
Adăugați un alt strat de mămăligă și restul de brânză tăiată cubulețe. Se acoperă cu polenta rămasă și se presară cu Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Garnisiți cu rozmarinul și roșiile. (Dacă nu serviți imediat, lăsați caserola să se răcească, apoi acoperiți și refrigerați. Pentru a reîncălzi, aduceți la temperatura camerei, apoi coaceți conform instrucțiunilor. Poate dura încă 10 până la 15 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți caserola până la aur, 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Dacă aveți resturi, prăjiți mămăliga și serviți-o a doua zi dimineață cu ouă.