Patru Jalapenos Umplute Cu Brânză
Patru Jalapenos umplute cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 284 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. 392 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, brânză cheddar, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Jalapenos Umplute Cu Brânză, Jalapenos Umplute Cu Brânză, și Jalapenos Umplute Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați ardei jalapeno, acoperiți și aburiți până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Amestecați crema de brânză cu parmezan, Cheddar și brânzeturi feta, usturoi, sare, piper negru, piper cayenne, praf de chili și praf de usturoi într-un castron.
Aranjați ardeii jalapeno pe foaia de copt pregătită. Puneți amestecul de brânză în fiecare piper.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și clocotește, aproximativ 10 minute.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Clos Amador Cava Tendre ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Clos Amador Cava Tendre Rose]()
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intens și profund, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un postgust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse-ul de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.