Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pastele umplute cu dovleac. Această rețetă servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 224 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, coniac, frunze ușor de salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Macarons umplute cu unt de dovleac cu Ganache de ciocolată neagră cu condimente de dovleac, Produse De Patiserie Umplute Cu Dovleac, și Ardei Umpluți Cu Paste.
Instrucțiuni
1
Pentru a face umplutura: într-un castron, amestecați dovleacul, fructele Cremona în sirop de muștar, parmezan, fursecuri amaretti zdrobite, pesmet, nucșoară, sare și coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Amaretti
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru a face paste: într-un robot de bucătărie, rotiți 2 căni de făină și sare pentru a amesteca; adăugați ouă și gălbenușuri de ou și rotiți până când aluatul se ține împreună (sau într-un castron, amestecați ingredientele cu o furculiță). Răzuiește aluatul de paste pe o scândură ușor făinată și rulează pentru a acoperi cu făină. Frământați până când aluatul se simte neted, adăugând făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea, aproximativ 1 minut dacă este amestecat într-un robot de bucătărie, 15 minute dacă este agitat. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați să se odihnească 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare porție într-o bilă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Rulați fiecare bilă printr-o mașină de paste la 1/16 inch grosime sau rulați pe o placă făinoasă. Cu un tăietor rotund de 2 3/4 inci, tăiați 48 până la 50 de runde de paste. Reroll aluat după cum este necesar; aruncați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
5
Puneți o porție egală de umplutură în centrul fiecărei runde de paste (aproximativ 1 linguriță). Umeziți jantele de paste cu apă, pliați pentru a închide umplutura și apăsați marginile cu dinții furcii pentru a sigila. Aranjați pastele umplute pe o suprafață făinoasă (sau 10 - cu 15-in. înainte); lăsați să se usuce 10 minute, întoarceți-vă și uscați cu 20 de minute mai mult (sau acoperiți etanș și răciți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Aduceți 4 litri de apă la fierbere într - o tigaie de 7 până la 8 litri la foc mare; adăugați jumătate de paste și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie pentru a mușca, 8 până la 10 minute. Pe măsură ce sunt gătite, transferați cu o lingură cu fante într-un platou rezistent la cuptor; acoperiți cu folie și păstrați cald pe o tavă de încălzire electrică sau într-un cuptor de 250. Repetați pentru a găti pastele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Pentru a face sos: într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați frunze de salvie și amestecați adesea până la verde mai închis, aproximativ 30 de secunde. Imediat, se toarnă peste pastele umplute, Se presară cu 1/2 cană parmezan și se adaugă sare și piper după gust.