Paste Pesto cu fasole verde și cartofi

Paste Pesto cu fasole verde și cartofi
Pesto Paste cu fasole verde și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 523 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pesto, fasole, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Paste Pesto cu fasole verde și cartofi, Paste Cu Fasole Verde, Cartofi Și Pesto, și Paste Cu Pesto, Cartofi Și Fasole Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată și gătiți pastele penne timp de 8 până la 10 minute, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scoate de pe foc, se scurge și se întoarce în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Aduceți o cratiță medie de apă la fiert și gătiți cartofii aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Așezați fasolea verde în cratiță cu cartofii. Continuați să gătiți aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Scurgeți cartofii parțial fierți și fasolea verde și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și sotati usturoiul aproximativ 1 minut. Se amestecă cartofii și fasolea verde. Condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati pana cand cartofii si fasolea sunt fragede si usor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Aruncați amestecul de cartofi în oală cu pastele scurse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se amestecă iaurtul, pesto-ul și parmezanul. Rezervați puțin parmezan pentru a stropi deasupra la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista