Pastele de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 772 calorii, 23g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de legume, paste pappardelle și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Pe salata de paste de vară și de ce nu ar trebui să clătiți pastele cu apă rece, Paste de mazăre de vară, și Paste de sfârșit de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați 1 dovleac, 1 dovlecel și 1 morcov în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Morcov
Suc De Fructe
2
Se introduce într-un cuptor olandez; adăugați ceapă, usturoi, 1/2 cană bulion de legume, 3 linguri. ulei de măsline și 1/2 linguriță. sare. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic, amestecând ocazional, 20 până la 30 de minute sau până când legumele sunt foarte fragede. Se amestecă 1/4 cană busuioc; Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Legume
Legume
Ulei De Măsline
Usturoi
Busuioc
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Între timp, saut prosciutto într-o tigaie mare antiaderentă ușor unsă la foc mediu 6 până la 8 minute sau până se rumenesc și se rumenesc; scoateți din tigaie. Ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Procesați amestecul de dovlecei gătit și restul de 1/4 cană de bulion într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează. Ștergeți cuptorul olandez curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Cuptor Olandez
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Gatiti pastele in cuptorul olandez conform instructiunilor pachetului;scurgeți, rezervând 1 cană de apă fierbinte pentru paste. Întoarceți pastele fierte fierbinți la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Tăiați dovleceii rămași, dovleceii și morcovul pe lungime în benzi foarte subțiri, asemănătoare panglicii, folosind un cojitor de legume în formă de mandolină sau Y. Stivați panglici și tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Morcov
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Mandolină
7
Topiți untul cu 1 lingură. ulei de măsline în tigaie la foc mediu; adăugați panglici de legume, ceapă verde și restul de 1/2 linguriță. sare, și saut 5 minute sau doar pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ulei De Măsline
Legume
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Transferați pe o farfurie și acoperiți.
9
Gatiti amestecul de dovlecei, branza mascarpone si 1/4 cana parmezan 3-4 minute sau doar pana cand sosul este fierbinte si branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Parmezan
Brânză
Suc De Fructe
Sos
10
Se toarnă sosul peste paste; aruncați pentru a acoperi, adăugând cantitatea dorită de apă fierbinte rezervată pentru paste la sosul subțire, dacă este necesar. Se acoperă cu panglici de legume, prosciutto și 1/2 cană de parmezan rămasă și 1/4 cană de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Apă
Prosciutto
Legume
Busuioc
Paste
Sos
11
Stropiți cu 1 lingură rămasă. ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
12
Notă: Am testat cu paste tradiționale de ouă BioNatur organic Pappardelle.