Pappardelle Bolognese De Porc

Pappardelle Bolognese De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle Bolognese de porc. O porție conține 481 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare și piper, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare sunt Pappardelle Cu Sos Bolognese, Pappardelle alla Bolognese, și Pappardelle Bolognese Con Verdure.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de struguri până se încălzește. Apoi adăugați carnea de porc măcinată, gătind până se rumenesc, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți carnea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Într-o a doua tigaie la foc mediu-mare, adăugați vinul, usturoiul și ceapa, amestecând pe tot parcursul gătitului până la translucid, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carnea de porc gătită, roșiile și ardeii, apoi amestecați busuiocul și cimbru. Aduceți amestecul într-o rolă lentă, reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Adăugați crema și terminați timp de 5 minute. Finalizați cu sare și piper după gustul dorit. Aruncați bolognese cu pappardelle fierte și serviți. (Perioada de valabilitate: 5 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pappardelle FiertePappardelle Fierte
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
BologneseBolognese
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista