Panglicile de dovlecei cu Fetan și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 128 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.26 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de dovlecei, brânză feta, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Panglici De Dovlecei Cu Mentă, Blinele de dovlecei cu Feta, mentă și Chili, și Cuscus israelian cu tăiței de dovlecei feta-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind un cojitor de legume în formă de Y, tăiați dovleceii pe lungime în fâșii foarte subțiri doar până când semințele sunt vizibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
2
Aruncați panglici de dovlecei cu șalotă și următoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Serviți imediat peste rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
4
Panglici de dovlecei cu Feta și mentă: înlocuiți dovlecelul galben cu dovlecelul. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Suc De Fructe
Brânză Feta
Mentă
5
Dovlecei la grătar cu Feta și mentă: creșteți uleiul de măsline la 1/4 cană. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Brânză Feta
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Tăiați dovleceii pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
7
Periați cu 2 linguri. ulei de măsline. Dovlecel la grătar, fără capac la grătar, 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor din pregătirea pasului: 20 min.; Grătar: 6 min.