Paisprezece K tort de morcovi este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 245 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, bicarbonat de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Paște. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de tort de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Se amestecă împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara măcinată. Se amestecă zahărul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Adăugați uleiul și ouăle și amestecați bine. Se amestecă morcovii, ananasul, nucile tocate și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Morcov
Nucă De Cocos
Ouă
Nuci
Ulei De Gătit
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.