Pădurea Neagră
Rețeta de pădure neagră este gata în aproximativ 2 ore și 15 minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție conține 114 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți cireșe, topping biciuit fără bici rece, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pădurea Neagră, Pădurea Neagră, și Pădurea Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele într-un castron mediu.
Adăugați amestecuri uscate de budincă. Bateți cu sârmă 2 min. Amestecați ușor 1 cană de topping bătut.
Lingurați aproximativ 2 căni din amestecul de budincă în 1-1 / 2-qt. castron de servire; acoperiți cu straturi de jumătate din fiecare dintre fursecurile și cireșele tocate. Repetați straturile; acoperi. Refrigerați cel puțin 2 ore.
Completați cu restul de 1/2 cană de topping bătut chiar înainte de servire. Păstrați desertul rămas la frigider.