Pâinea foccacia a lui Mihail

Pâinea foccacia a lui Mihail
Pâinea Foccacia a lui Michael ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 150 calorii. Această rețetă servește 19. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Pâine "Foccacia" din semințe de In (fără carbohidrați și fără Gluten), Pâine de Foccacia cu roșii uscate,măsline,rozmarin și cimbru, și Foccacia Panino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă mierea în apa caldă într-un castron mare, apoi se presară drojdia deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să spumeze. Se amestecă 1 lingură de sare, 1 lingură de ulei de măsline, ceapă și 5 căni de făină până când aluatul se reunește. Frământați pe o suprafață bine înmuiată până când este netedă și elastică, aproximativ 5 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți cuptorul la 415 grade F (215 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Așezați aluatul pe foaia de copt unsă și aplatizați pentru a acoperi întreaga foaie uniform. Folosiți vârfurile degetelor pentru a face indentări pe tot aluatul distanțat la aproximativ 1 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Stropiți focaccia cu 3 linguri de ulei de măsline, apoi presărați rozmarin, parmezan și restul de 1 lingură de sare kosher deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
FocacciaFocaccia
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6
Lăsați să crească timp de 10 minute
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit 20 de minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții19
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista