Pâinea foccacia a lui Mihail
Pâinea Foccacia a lui Michael ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 150 calorii. Această rețetă servește 19. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Pâine "Foccacia" din semințe de In (fără carbohidrați și fără Gluten), Pâine de Foccacia cu roșii uscate,măsline,rozmarin și cimbru, și Foccacia Panino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă mierea în apa caldă într-un castron mare, apoi se presară drojdia deasupra.
Lăsați să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să spumeze. Se amestecă 1 lingură de sare, 1 lingură de ulei de măsline, ceapă și 5 căni de făină până când aluatul se reunește. Frământați pe o suprafață bine înmuiată până când este netedă și elastică, aproximativ 5 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 415 grade F (215 grade C).
Așezați aluatul pe foaia de copt unsă și aplatizați pentru a acoperi întreaga foaie uniform. Folosiți vârfurile degetelor pentru a face indentări pe tot aluatul distanțat la aproximativ 1 inch distanță.
Stropiți focaccia cu 3 linguri de ulei de măsline, apoi presărați rozmarin, parmezan și restul de 1 lingură de sare kosher deasupra.
Lăsați să crească timp de 10 minute
Coaceți în cuptorul preîncălzit 20 de minute până se rumenesc.