Pâine Plată Cu Rozmarin
O porție conține 287 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de cheddar, ulei de măsline, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine Plată Cu Rozmarin, Pâine plată cu usturoi-rozmarin, și Pâine Plată De Măsline-Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Făinați ușor partea din spate a unei foi de copt de 15 pe 10 inci.
Rulați sau trageți aluatul de pizza la aproximativ 1/2 inch grosime.
Așezați aluatul pe spatele foii de copt.
Periați liberal cu ulei de măsline.
Aprindeți un grătar cu cărbune și lăsați cărbunii să ardă până când sunt acoperiți cu cenușă cenușie sau încălziți un grătar cu gaz la mediu. Folosind foaia de copt ca o spatulă mare, glisați aluatul direct pe grătarul de gătit. Grătiți la foc mediu direct până când partea inferioară a aluatului este marcată, 1 până la 3 minute. Nu vă faceți griji dacă crusta face bule; se va dezumfla când este răsturnat. Glisați aluatul pe foaia de copt și răsturnați partea nefiertă pe grătar.
Ungeți cu ulei de măsline și împrăștiați cheddarul, rozmarinul și sarea deasupra. Acoperiți și grătiți timp de 2 până la 3 minute.
Scoateți pâinea plată de pe grătar și răciți ușor pe un suport.
Tăiați încrucișat în benzi. Poate fi servit la temperatura camerei.