Pâine De Porumb Cu Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de porumb cu smântână. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână coriandru, amestec de făină de porumb cu creștere automată, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine De Porumb Cu Smântână, Pâine De Porumb Cu Smântână, și Pâine De Porumb Cu Smântână Din Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți o tigaie din fontă de 10 inci în cuptor 5 minute.
Amestecați împreună amestecul de făină de porumb și făina într-un castron mare; adăugați porumb și următoarele 3 ingrediente, amestecând doar până se omogenizează.
Se toarnă aluatul într-o tigaie fierbinte ușor unsă. Se acoperă cu brânză, dacă se dorește.
Coaceți la 450 timp de 22 până la 24 de minute sau până când se rumenesc și pâinea de porumb se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Amestecă-L! Puteți folosi, de asemenea, pâine de porumb cu smântână în această rețetă-omiteți doar toppingul de brânză.
Ouă de fermă Benedict: pregătiți 1 (9-oz.) plic sos hollandaise se amestecă conform instrucțiunilor pachetului, folosind 1 cană 2% lapte cu conținut redus de grăsimi și 2 linguri. suc de lămâie și omiterea untului.
Tăiați 4 pene de pâine de porumb pe jumătate pe lungime și prăjiți sub broiler. Top 2 jumătăți de pâine prăjită cu 1 felie de șuncă cu conținut scăzut de sodiu, 1 ou pocat și 1 lingură. sos olandez. Repetați cu pâinea de porumb rămasă. Face 4 porții.
Per portie: calorii 334; grăsime 9g (sat 1g, mono 7G, poli 2G); proteine 9g; Carb 9g; fibre 6g; Chol 297mg; fier 1mg; sodiu 896mg; Calc 78mg