Pâine De Porumb Cu Smântână

Pâine De Porumb Cu Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de porumb cu smântână. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână coriandru, amestec de făină de porumb cu creștere automată, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine De Porumb Cu Smântână, Pâine De Porumb Cu Smântână, și Pâine De Porumb Cu Smântână Din Lapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie din fontă de 10 inci în cuptor 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
3
Amestecați împreună amestecul de făină de porumb și făina într-un castron mare; adăugați porumb și următoarele 3 ingrediente, amestecând doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De PorumbAmestec De Făină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă aluatul într-o tigaie fierbinte ușor unsă. Se acoperă cu brânză, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 450 timp de 22 până la 24 de minute sau până când se rumenesc și pâinea de porumb se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Amestecă-L! Puteți folosi, de asemenea, pâine de porumb cu smântână în această rețetă-omiteți doar toppingul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Pâine De PorumbPâine De Porumb
BrânzăBrânză
7
Ouă de fermă Benedict: pregătiți 1 (9-oz.) plic sos hollandaise se amestecă conform instrucțiunilor pachetului, folosind 1 cană 2% lapte cu conținut redus de grăsimi și 2 linguri. suc de lămâie și omiterea untului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Sos HollandaiseAmestec De Sos Hollandaise
2% Lapte2% Lapte
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
OuăOuă
8
Tăiați 4 pene de pâine de porumb pe jumătate pe lungime și prăjiți sub broiler. Top 2 jumătăți de pâine prăjită cu 1 felie de șuncă cu conținut scăzut de sodiu, 1 ou pocat și 1 lingură. sos olandez. Repetați cu pâinea de porumb rămasă. Face 4 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ou FiertOu Fiert
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
9
Per portie: calorii 334; grăsime 9g (sat 1g, mono 7G, poli 2G); proteine 9g; Carb 9g; fibre 6g; Chol 297mg; fier 1mg; sodiu 896mg; Calc 78mg

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este beciurile de stepă Riesling uscat. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateGreu
Gata În37 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista